Βίκυ Βολιώτη: Η υιοθεσία της κόρης μου ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία
Credit: vickyvolioti_official/Instagram

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να υιοθετήσει την κόρη της, η οποία γεννήθηκε στην Αιθιοπία, αναφέρθηκε η Βίκυ Βολιώτη, στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Μαμά-δες».

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν της «χτύπησε» ποτέ το βιολογικό της ρολόι και δεν ονειρευόταν να μείνει έγκυος ή να παντρευτεί. Ωστόσο όπως είπε, η γνωριμία της με τον σύντροφό της, την επηρέασε και έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί, κάτι που ήταν επιθυμία της ίδιας.

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ μία κοπέλα, κορίτσι, γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω ένα παιδί. Μάλλον αυτό της μάνας δεν το πολυείχα. Δεν ένιωσα κάποιο βιολογικό ρολόι, τίποτα και από μικρή δεν είχα ούτε τον γάμο στο μυαλό μου. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε μαζί με τον Σίμο και ήμασταν ζευγάρι, εκείνος ήθελε να γίνει μπαμπάς και το συζητήσαμε πολλές φορές. Επειδή η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται ένας σύντροφος στη ζωή σου με τον οποίο αισθάνεσαι ότι μπορείς να συμπορευτείς, κάπως επηρεάζεσαι και δεν μπορείς να μην ακούσεις και την επιθυμία του άλλου».

«Κάπως μου φάνηκε πιο απλό με τον Σίμο να γίνω γονιός, όμως του είπα την επιθυμία μου η οποία ήταν πάντα να υιοθετήσω ένα παιδί. Το συζητήσαμε και εκείνος συνδέθηκε με αυτό. Ξεκινήσαμε την διαδικασία, ξεκινήσαμε από την Ελλάδα που τότε ήταν πολύ πιο δύσκολα ακόμα τα πράγματα με την υιοθεσία οπότε στραφήκαμε πολύ γρήγορα στην ιδέα της διακρατικής υιοθεσίας και μέσω της διεθνούς κοινωνικής υπηρεσίας μάς πρότειναν την Αιθιοπία, που ήταν τα πράγματα πιο απλά τότε».

«Δεν ήταν όμως εύκολα, ήταν δύσκολα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία γιατί τύχαμε σε μια περίοδο που υπήρξαν και πολλά εμπόδια» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Βολιώτη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα