Βίκυ Βολιώτη: H τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Άννα και τον… Λώρενς τον Ατρόμητο

Η Βίκυ Βολιώτη μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους ακολούθους της στα social media, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναρτήσεις της έχει η κόρη της Άννα.

Η ηθοποιός ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία της κορούλας της με τον τετράποδο φίλο της, Λώρενς τον Ατρόμητο ενώ επέστρεφαν από το πρώτο του κούρεμα, κάτι που έκανε πολύ χαρούμενη την Άννα.

Μα έκανε σήμερα το πρώτο του κούρεμα! Και είναι πολύ όμορφος και η Αννα πολύ χαρούμενη. Και οι δυο καμαρώνουν…” έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας.

Η Βίκυ Βολιώτη υιοθέτησε την Άννα από την Αιθιοπία. Μιλώντας τον Απρίλιο στην εκπομπή του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα” είχε πει: “Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά… Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς.

Για ‘μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα… Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα