Χαζομπαμπάς ο John Stamos – Αποκαλύπτει τη νέα αγαπημένη λέξη του γιου του
instagram

Η πατρότητα έχει αλλάξει τον John Stamos. Ο ίδιος δεν φοβάται να πει ότι έχει γίνει πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη σχέση με τον 4,5 ετών γιο του, Billy, ενώ αποκάλυψε και τη νέα αγαπημένη λέξη που χρησιμοποιεί ο μικρούλης και την κολλάει… παντού!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Live! With Kelly and Ryan”, ο Stamos είπε ότι τώρα που έχει γίνει πατέρας κλαίει πολύ, ενώ χαρακτήρισε τον γιο του με τη σύζυγό του Caitlin McHugh, “το φως της ζωής μας”.

Όπως σημείωσε η νέα συνήθεια του Billy είναι “να λέει κακάκια, όλη την ώρα” ή “γεια, κακάκια”. “Κάποια στιγμή προσπαθούσε να του μάθω ένα αστείο, που κάνουμε ότι χτυπάμε την πόρτα και ρωτάμε “ποιος είναι;” κι εκείνος προσπαθούσε να βρει τρόπο να χωρέσει και τη λέξη.

Άλλη φορά ο Billy τον ρώτησε τι σημαίνει η λέξη “πρέπων”: “Του είπα ότι δεν είναι πρέπον να λέμε “κακάκια” στο σχολείο ή να μιλάμε γενικώς για “κακάκια” στο σχολείο” είπε ο Stamos και πρόσθεσε ότι ο γιος του τού απάντησε: “Καλά, αλλά αν πάω σε σχολή με κακάκια;”. “Είναι έξυπνος!” αναφώνησε ο περήφανος μπαμπάς

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη κλήση στο FaceTime, κάποια στιγμή που ήταν μακριά από τον γιο του. Τον καληνύχτισε και του είπε να πάει να δει το φεγγάρι ενώ έκανε κι εκείνος το ίδιο. “Και μετά είπε “μπαμπά, μπορώ να δω τα μάτια σου στο φεγγάρι” και είπα “γιε μου, κι εγώ μπορώ να δω τα μάτια στο φεγγάρι. Ήταν μία όμορφη στιγμή και του είπα “σ’ αγαπώ Billy” κι εκείνος απάντησε “σ’ αγαπώ κακάκια μου”“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα