Βασίλισσα Ελισάβετ: “Λάτρευε να πηγαίνουν όλα στραβά, ήταν το αλατοπίπερο της ζωής της”
Credit: Shaun Jeffers/Shutterstock

Αποκαλύψεις για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ έκανε βοηθός της, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση με τη μονάρχη που πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022, στα 96 της.

Οπως υποστήριξε η Samantha Cohen, η βασιλισσα Ελισάβετ λάτρευε να πηγαίνουν στραβά τα πράγματα επειδή αυτό έκανε πικάντικη τη ζωή της. Η Cohen υπηρέτησε ως βοηθός και ιδιαιτέρα γραμματέας της βασίλισσας για 17 χρόνια, προτού αποχωρήσει ως εργαζόμενη από τον βασιλικό οίκο το 2019.

Μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα The Herald Sun, η Cohen είπε για τη βασίλισσα: “Δεν είχε εγωισμό, ήταν τόσο άνετη με τον εαυτό της, αλλά της άρεσε όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά. Συγκεκριμένα, το λάτρευε όταν δεν μπορούσαν να κόψουν μια τούτα ή να κάνουν τα αποκαλυπτήρια μία πλάκας”.

Η Cohen είπε ότι οι “καλύτερες στιγμές” ήταν όταν συνόδευσε τη βασίλισσα στις δύο βασιλικές περιοδείες της στη Νότια Αυστραλία και το Κουίνσλαντ το 2002 και το 2011. Η Cohen είχε το παρατσούκλι ” Samantha ο Πάνθηρας” λόγω της ρεαλιστικής της στάσης και ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα της βασιλικής οικογένειας να ανοίξει λογαριασμό στο YouTube όταν της προτάθηκε η ιδέα.

Η πρώην βοηθός μιλούσε καθημερινά με τη βασίλισσα και για σχεδόν 10 χρόνια είχε τη δική της κρεβατοκάμαρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Το 2018, η Samantha Cohen εργάστηκε ως προσωπική γραμματέας του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ κατόπιν αιτήματος της βασίλισσας. Στο βιβλίο της Valentine Low υποστηρίζεται ότι η Cohen εγκατέλειψε τη θέση της αφού της φέρονταν “σκληρά” και επειδή ήταν σαν να “δούλευε με εφήβους”, αλλά η ίδια δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς αυτούς, σύμφωνα με την Herald Sun. Η ομάδα της Δούκισσας του Σάσεξ αρνήθηκε τον ισχυρισμό περί εκφοβισμού.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα