Νίνα Λοτσάρη: «Είναι στιγμές που δεν νιώθω όμορφη και δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη»
Νίνα Λοτσάρη
Credit: ninalotsariofficial/Instagram

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε κατά καιρούς από τα ΜΜΕ, την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της.

«Δε με νοιάζει η ηλικία μου, ποιος πρέπει να με αποδεχθεί για να με νοιάζει Βέβαια είναι στιγμές που δε νιώθω όμορφη και δε θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη. Όταν στον Τύπο με αντιμετώπισαν σκληρά, με άγγιξε όλο αυτό πολύ άσχημα, σε σημείο που είχα μετατραυματικό σοκ. Δεν έμπαινα στα social media να δω τι γράφουν για εμένα και είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει», είπε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Νίνα Λοτσάρη τόνισε: «Ως σύντροφος τα έχω όλα, είμαι και κουλ αλλά κάνω και ζήλειες. Ο έρωτας είναι ένας κήπος με ανθισμένα λουλούδια, αν τον αφήσεις θα ξεραθούν. Στον σύντροφό μου θαυμάζω ότι είναι πανέξυπνος και πολύ ωραίος άντρας. Νιώθω γεμάτη από το φλερτ του συντρόφου μου που δε με ενδιαφέρει να το πάρω από αλλού, με φλερτάρει ασύστολα».

Και κατέληξε η Νίνα Λοτσάρη: «Τα σχόλια που ακούγονται για σχέσεις με διαφορά ηλικίας, δεν ισχύουν. Τα παιδιά μου, μου λένε τα πάντα, και τα προσωπικά τους. Από μικρά γνωρίζουν ότι έχουν μια μαμά καριέρας, ήταν επιλογή μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα