Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…»
Βανέσα Αδαμοπούλου
Vanessa Adamopoulou/instagram

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τον γιο της και το φλερτ.

«Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και στη γονεϊκότητα γενικά, συγκλονιστικό που έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα έχει πάμπολλες δυσκολίες και απαιτήσεις. Απλά πλέον έχω απαλλαγή από την έννοια της τελειότητας. Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε εκείνος τέλειος γιος. Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος άνθρωπος», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου και συνέχισε: «Όσο μεγαλώνει και διεκδικεί την ανεξαρτησία του, την αυτονομία του κι έχει τις δικές του απόψεις με συγκινεί πολύ».

Για τη σχέση της με τα social media, η Βανέσα Αδαμοπούλου τόνισε: «Προσπαθώ να ανεβάζω πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Σκρολ δεν κάνω πολλά χρόνια τώρα. Δεν μου προκαλεί ωραία συναισθήματα. Όλη αυτή η πληροφορία με “μπουκώνει”. Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν τα τελευταία χρόνια».

Για το αν αυτήν την περίοδο είναι ερωτευμένη η τραγουδίστρια είπε: «Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και προσπαθώ να νιώσω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη. Το λέω σε φίλους και φίλες».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα