Καταβεβλημένος ο Alain Delon – Η απάντησή του στην ανησυχία των θαυμαστών
O Alain Delon
Credit: Shutterstock/Denis Makarenko

Καταβεβλημένος με βλέμμα κενό φαίνεται ο Alain Delon στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του, Anouchka, στον λογαριασμό της στο Instagram. Το είδωλο του κινηματογράφου έχει παραδοθεί στη φθορά του χρόνου και ήδη τα πολλά προβλήματα υγείας έχουν επιφέρει έντονη αλλαγή στην ποιότητα της ζωής του Alain.

Ο θρυλικός σταρ του γαλλικού κινηματογράφου δείχνει φανερά αδυνατισμένος, ενώ πρώτη φορά τον βλέπουμε αξύριστο.

Και παρά την ανησυχητική εικόνα, η κόρη του επιμένει ότι εκείνος είναι μια χαρά και μάλιστα ανέβασε τη φωτογραφία με την άδειά του καθώς και οι δύο θεωρούν ότι είναι ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο. Μάλιστα, ο 88χρονος φρόντισε να στείλει και το μήνυμα στους θαυμαστές του: “Μην ανησυχείτε”.

Όπως έγραψε η Anouchka στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Παρασκευή πρωί τράβηξα μια φωτογραφία του μπαμπά μου. Για μένα. Μια ανάμνηση των καιρών μας. Το να τρώω πρωινό μαζί του με κάνει να νιώθω ατέλειωτα ευγνώμων. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο.

Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γαλάζιο, ατσάλινο, ζωντανό, μαχητικό βλέμμα του, που μου δίνει αφάνταστη δύναμη. Ο δικός μου αθάνατος. Του έδειξα τη φωτογραφία, νόμιζε ότι ήταν όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, το κοινό του που τον νοιάζεται. Έτσι με την άδειά του να το Και στις ανησυχίες σας απαντά: Μην ανησυχείτε”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα