Η Margot Robbie κόβει τα μαλλιά της και υιοθετεί την ιδανική κουπ για το καλοκαίρι
Η Margot Robbie κόβει τα μαλλιά της
Credit: @margotrobbieess / Instagram

Γιατί το μακρύ καρέ της Robbie είναι η καλύτερη πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρόλο που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Margot Robbie σταμάτησε τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, σίγουρα μας είχε λείψει. Πρόσφατα λοιπόν μας έκανε μια έκπληξη. Παρόλο που περιμέναμε να ανανεώσει την εικόνα της και να αλλάξει το στιλ της μετά την περίοδο Barbiecore, σίγουρα δεν περιμέναμε να κόψει τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά της. Έτσι στην τελετή απονομής των Βραβείων Breakthrough, αποχαιρέτησε το προηγούμενο look της, και εμφανίστηκε με ένα μακρύ καρέ. Ό,τι πιο πρακτικό και μοντέρνο για το καλοκαίρι.

Πώς να αντιγράψετε το νέο look της Margot Robbie

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στα ύψη, είναι άκρως βολικό να επιλέξουμε μία πιο κοντή, ανάλαφρη κουπ. Όχι τόσο κοντή ώστε να μπορούμε να τα πιάνουμε και πάνω. Όχι τόσο απαιτητική που να χρειάζεται ώρα στο styling. Και το καλύτερο; Να ταιριάζει σε κάθε σχήμα και υφή μαλλιών.

Και ναι, παρόλο που ένα νέο look μας ανανεώνει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μερικές φορές διστάζουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό ακριβώς το μακρύ καρέ της Μάργκο είναι η τέλεια πρόταση.

Έτσι, αν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να ζητήσετε το κόψιμο της Margot Robbie. Το μήκος των μαλλιών φτάνει περίπου στην κλείδα, ενώ ανάλαφρα layers πλαισιώνουν το πρόσωπο, αφαιρώντας το βάρος και τον όγκο. Τι λέτε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα