Πριγκίπισσα Sofia της Ισπανίας: Ετοιμάζεται για σόλο εμφάνιση στα 17 της – Η επιθυμία του βασιλιά Felipe
Η πριγκίπισσα Sofia και η πριγκίπισσα Leonor, διάδοχος του ισπανικού θρόνου
Credit: Casa de S.M. el Rey

Σε ηλικία σχεδόν 17 χρόνων, η Sofia, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας, πρόκειται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη ζωή της ως πριγκίπισσα, ξεκινώντας ένα σόλο πρότζεκτ, ύστερα απο επιθυμία του πατέρα της, σύμφωνα με το περιοδικό Hola!.

Η Sofia της Ισπανίας έχει ένα μεγάλο βήμα μπροστά της και θα το κάνει μόνη της. Η μικρότερη κόρη του βασιλιά της Ισπανίας, Felipe και της βασίλισσας Letizia είναι συνήθως στη σκιά της μεγαλύτερης κόρης της, της πριγκίπισσας Leonor, η οποία μια μέρα θα γίνει βασίλισσα. Αλλά στα σχεδόν 17 της χρόνια, τα γενέθλιά της είναι στις 29 Απριλίου, η νεαρή πριγκίπισσα πρόκειται να αναλάβει έναν νέο ρόλο χάρη στον πατέρα της, που της ανέθεσε αυτόν τον πρώτο θεσμικό ρόλο εκ μέρους του Στέμματος.

Μέχρι τώρα, η πριγκίπισσα Sofia δεν έχει αναλάβει καμία επίσημη υποχρέωση από μόνη της. Οι δραστηριότητές της προϋπόθεταν τη συνοδεία των γονιών ή της αδελφής της. Το καλοκαίρι του 2021, οι δύο αδελφές, ηλικίας τότε 15 και 14 χρόνων, έλαβαν μέρος στην πρώτη επίσημη εκδήλωσή τους χωρίς τους γονείς τους. Γι’ αυτήν τη σόλο δέσμευση, η Sofia της Ισπανίας θα είναι χορηγός ενός νέου διαγωνισμού φωτογραφίας που θα φέρει το όνομά της, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Hola! στις 18 Απριλίου.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η προβολή και η κοινοποίηση της ιστορικής, πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Ισπανίας μέσω εικόνων. Η πριγκίπισσα θα είναι υπεύθυνη για την παρουσίαση των βραβείων “ως το νεότερο μέλος του βασιλικού οίκου, με τον οποίο ο θεσμός είναι τόσο στενά συνδεδεμένος”, σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα