Βασιλιάς Felipe: Μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του Sofia ενώ συνεχίζεται η νοσηλεία της
Ο βασιλιάς Felipe χαιρετά τον Wayne Griffiths, διευθύνοντα σύμβουλο της SEAT S.A. και της CUPRA. SEAT S.A. Martorell στη Βαρκελώνη, στις 5 Απριλίου
Credit: Casa de S.M. el Rey

Ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία της μητέρας του, της βασίλισσας Sofia, στο νοσοκομείο. Την Τετάρτη, ο βασιλιάς της Ισπανίας, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μητέρας του βγαίνοντας από το Διεθνές Νοσοκομείο Ruber στη Μαδρίτη. Η 85χρονη μητέρα του εισήχθη στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, για ουρολοίμωξη στις 9 Απριλίου.

Είναι πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο βασιλιάς Felipe στα μέσα ενημέρωσης ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όπως μετέδωσε το Hola!

Σύμφωνα με το ABC Ισπανίας, ο μονάρχης είχε ήδη περάσει χρόνο με τη μητέρα του στο νοσοκομείο όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη ημέρα. Επικαλούμενο αναφορές του παλατιού, το πρακτορείο ανέφερε ότι η βασίλισσα Sofia ήταν υπό παρακολούθηση ενώ η κατάστασή της ήταν “ευνοϊκή και βελτιώθηκε πολύ γρήγορα”.

Η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας βρισκόταν στη Μαδρίτη την προηγούμενη ημέρα πριν εισέλθει στο νοσοκομείο για να παραστεί στη λειτουργία προς τιμήν του Fernando Gomez-Acebo στην Iglesia del Sacramento, την εκκλησία του καθεδρικού ναού των ενόπλων δυνάμεων της Μαδρίτης. Η βασίλισσα Sofia απέτισε τα σέβη της στην τελετή για τον εκλιπόντα ανιψιό του συζύγου της, του πρώην βασιλιά Juan Carlos, την οποία παρακολούθησαν επίσης ο γιος της βασιλιάς Felipe και η σύζυγός του βασίλισσα Letizia.

Στις 6 Απριλίου, η πρώην βασίλισσα Sofia φωτογραφήθηκε επίσης να πηγαίνει στο γάμο της Teresa Urquijo, εγγονής της πριγκίπισσας Teresa των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών, με τον José Luis Martínez-Almeida, δήμαρχο της Μαδρίτης.

Η βασίλισσα Sofia λέγεται ότι έχει απίστευτη υγεία και φέρεται να νοσηλεύτηκε τελευταία φορά όταν γέννησε τον μελλοντικό βασιλιά Felipe το 1968, σύμφωνα με το Euro Weekly News.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα