Βασίλισσα Letizia: Γιατί υποδεχόταν καθιστή τους καλεσμένους σε λαμπερό γκαλά
Credit: Casa de S.M. el Rey

Λαμπερή ήταν η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας στο επίσημο δείπνο κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Ολλανδία. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι χαιρετούσε καθιστή τους καλεσμένους στο λαμπερό γκαλά.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, 51 ετών, φόρεσε την τιάρα Diamond Loop με ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα της ισπανικής μάρκας The 2nd Skin CO. στο Παλάτι στο Άμστερνταμ στις 17 Απριλίου. Η Letizia φωτογραφήθηκε καθιστή ενώ χαιρετούσε τους καλεσμένους και μάλιστα, ήταν η μόνη που καθόταν κατά την τελετουργική υποδοχή με τον σύζυγό της, βασιλιά Felipe, και τους οικοδεσπότες τους, τον βασιλιά Willem-Alexander και τη βασίλισσα Maxima να στέκονται όρθιοι δίπλα της.

Η αιτία είναι συγκεκριμένη. Είναι γνωστό ευρέως ότι η βασίλισσα Letizia πάσχει από προβλήματα στα πόδια και η καθιστή της θέση μπορεί να της προσέφερε άνεση στο κρατικό δείπνο. Η βασίλισσα επιλέγει να φορά κομψά flats ή kitten heels αντί για γόβες στιλέτο.

Η βασίλισσα Letizia πόζαρε επίσης καθιστή για ένα επίσημο πορτρέτο που προηγήθηκε του δείπνου, παίρνοντας θέση στην πρώτη σειρά μαζί με τον επίσης καθιστό βασιλιά Felipe, 56 ετών, τον βασιλιά Willem-Alexander, 56 ετών, και τη βασίλισσα Maxima 52 ετών.

Άλλα τρία μέλη της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας ποζαραν για το πορτρέτο: Η μεγαλύτερη κόρη του Willem και της Maxima, η πριγκίπισσα Catharina-Amalia, 20 ετών, η μελλοντική βασίλισσα των Κάτω Χωρών, τη θεία της πριγκίπισσα Margriet, και τη γιαγιά της πριγκίπισσα Beatrix, την πρώην βασίλισσα που παραιτήθηκε το 2013.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα