Πρίγκιπας William: Θεωρεί τη βασιλεία του Καρόλου Γ’ ως «μεταβατική» και ετοιμάζεται να αναλάβει, λέει ειδικός
πρίγκιπας william-κάρολος
Credit:princeandprincessofwales/Ιnstagram

Οι διαμάχες του πρίγκιπα William με τον πρίγκιπα Harry δεν είναι κάτι καινούργιο. O βασιλικός εμπειρογνώμονας Omid Scobie, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν «βρίσκεται στην ίδια σελίδα» ούτε με τον βασιλιά Κάρολο Γ’. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε αποσπάσματα στο νέο του βιβλίο.

Τι σκέφτεται ο Πρίγκιπας William για τη θητεία του Bασιλιά Καρόλου;

Ακόμη, και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου, ο Scobie δήλωσε ότι ο William βρίσκεται σε «κατάσταση κληρονόμου». Αυτό από μόνο του επιτείνει το χάσμα μεταξύ του ίδιου και του πατέρα του. «Ο William γνωρίζει ότι η βασιλεία του πατέρα του είναι μόνο μεταβατική και ενεργεί αναλόγως», έγραψε.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της βασιλείας του, ο Scobie ισχυρίστηκε ότι Κάρολος και William απομακρύνθηκαν περισσότερο. «Θα ήταν ωραίο να τους βλέπαμε να έρχονται μαζί σε ορισμένες περιστάσεις ίσως τα πρώτα χρόνια. Έτσι θα παρουσίαζαν ένα ενιαίο μέτωπο. Όλοι όμως κινούνται ως μονάδες», δήλωσε ο Scobie.

Ωστόσο, άλλοι εμπειρογνώμονες όπως ο Christopher Andersen, λένε το αντίθετο. «Έπρεπε να παρουσιάσουν ενιαίο μέτωπο απέναντι στους Harry-Meghan», δήλωσε στο Us Weekly για τον Κάρολο και τον William. «Προσβλήθηκαν από μέλη της ίδιας τους της οικογένειας. Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία γι’ αυτούς. Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο αυτό τους έδεσε περισσότερο», κατέληξε.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα