Πρίγκιπας William – Πρίγκιπας Harry: Η σχέση τους τελείωσε οριστικά;
Credit: mgillert/123RF - Spare

Τα διεθνή tabloids ασχολούνται εδώ και δύο χρόνια με τη σχέση των δύο γιων του βασιλιά Καρόλου. Τα πλέον ισχυρά επιχειρήματα προέρχονται από γνωστούς ειδικούς στον βασιλικό χώρο, όπως ο βετεράνος βασιλικός βιογράφος Omid Scobie.

Στο νέο του βιβλίο “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival”, ο Scobie είναι απόλυτος.

Κατηγορηματικά αναφέρει στο People ότι η σχέση του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry είναι ανεπανόρθωτη. Δηλώνει ότι “δεν υπάρχει επιστροφή”.

Τα βαθιά ρήγματα στη σχέση μεταξύ των αδελφών επιβεβαιώθηκαν και από τα απομνημονεύματα του Harry, “Spare”. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Scobie δηλώνει ότι “απολύτως τίποτα δεν άλλαξε”. Μάλιστα, παρατήρησε πως η κατάσταση είναι χειρότερη με την απάθεια και την αδιαφορία μεταξύ τους να εμβαθύνει.

“Και οι δύο φαίνεται να αποδέχονται το τέλος της σχέσης. Είδα την κυκλοφορία του ‘Spare’ από τον Harry ως την τελευταία του προσπάθεια να εκφράσει τα αισθήματά του προς την οικογένειά του για χρόνια”, δήλωσε ο Scobie. “Είναι σαφές ότι δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια για να γίνουν αυτές οι συζητήσεις ή να μοιραστούν αυτά τα συναισθήματα. Ο William θεωρεί τον Harry ‘αποστάτη'”.

Στο βιβλίο, ο Scobie γράφει ότι ο William πιστεύει ότι ο Harry (και η σύζυγός του Meghan Markle) αιφνιδίασαν την οικογένεια, ακόμη και την αείμνηστη βασίλισσα, με τις δημόσιες τους διαμαρτυρίες. Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς ότι ο William πιστεύει ότι ένας “στρατός ψυχολόγων” έκανε πλύση εγκεφάλου στον αδελφό του.Τέλος, ότι ο William δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε τον ίδιο του τον αδελφό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα