Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο
O πρίγκιπας William, πρίγκιπας της Ουαλίας και η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκαν το Fitzalan High School τον Οκτώβριο του 2023 στο Cardiff της Ουαλίας.
O πρίγκιπας William, πρίγκιπας της Ουαλίας και η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκαν το Fitzalan High School τον Οκτώβριο του 2023 στο Cardiff της Ουαλίας. Photo by Chris Jackson/Getty Images

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της.

O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Έδειχνε συγκινημένος όταν μια εθελόντρια από τη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων Surplus to Supper στο Sunbury-on-Thames τον εξέπληξε δίνοντάς του κάρτες για τη σύζυγό του, και τον πατέρα του, τον βασιλιά, οι οποίοι και οι δύο ανέβαλαν τα δημόσια καθήκοντά τους, στην περιπέτεια της υγείας τους.

Ω, μερικές κάρτες, είστε πολύ ευγενική. Σας ευχαριστώ πολύ“, είπε ο πρίγκιπας William στην εθελόντρια Rachel Candappa σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Χ η Lizzie Robinson του ITV. Όταν η Candappa, 71 ετών, είπε στον William να φροντίζει τη σύζυγό του, εκείνος έβαλε το χέρι στον ώμο της και είπε: “Θα το κάνω”, ανέφερε η Telegraph.

Σύμφωνα με τον Chris Ship του ITV, η εθελόντρια “μας είπε ότι πέρασε αιώνες χθες το βράδυ σκεπτόμενη τι να γράψει στο μήνυμα μέσα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα