Η Έλλη Στάη θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά – Αποκάλυψε την ηλικία της
Έλλη Στάη
Credit: Elli Stai/Instagram

Γιαγιά για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Έλλη Στάη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο αλλά και για το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά.

«Η ομορφιά και η νεότητα είναι προφανές ότι δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Με την ομορφιά φαντάζομαι πως δεν εννοείς μόνο την όψη, αλλά και όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη παρουσία. Κι αν δεν κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή, δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει, αποκλείεται. Δεν είναι η ομορφιά που θεωρώ εγώ και πιστεύω ότι είναι και μια ομορφιά που δεν διαρκεί.

Μια όμορφη γυναίκα χωρίς περιεχόμενο δεν εκπέμπει ομορφιά, κατά τη δική μου γνώμη, δεν εκπέμπει γοητεία ντε και καλά και δεν εκπέμπει ερωτισμό. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει γιατί πόσες φορές έχουμε πει “ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας”. Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει μέσα από ένα φίλτρο ομοιομορφίας» ανέφερε η Έλλη Στάη.

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω την γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση» εξήγησε.

«Κάθε δεκαετία και αλλάζει έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν» είπε η Έλλη Στάη.

Τέλος εξομολογήθηκε: «Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε “γιαγιά”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα