Δημήτρης Κόκοτας: Αναβάλλεται η προσπάθεια αποσωλήνωσης – Οι τελευταίες εξελίξεις
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» με την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του να χτυπά “κόκκινο”.

Όπως είχε γίνει γνωστό, την εβδομάδα που διανύουμε οι γιατροί θα προσπαθούσαν να τον αποσωληνώσουν για τρίτη φορά, καθώς τις δύο πρώτες φορές ο οργανισμός του τραγουδιστή δεν είχε ανταποκριθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως η προσπάθεια αποσωλήνωσης πήρε ξανά αναβολή.

«Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»

Σήμερα (19/4), ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν».

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέφερε τα τελευταία νέα λέγοντας: «Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι τις πρώτες μέρες της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωσή του».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα