Νέο δράμα στη βρετανική βασιλική οικογένεια – Ο Κάρολος δεν αντέχει μακριά από τα εγγόνια του
Ο Βασιλιάς Κάρολος με τον εγγονό του
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έχει κουραστεί από την απόσταση με την οικογένεια του γιου του Harry και φέρεται να είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet. Ο βασιλιάς έχει δει ελάχιστες φορές τα παιδιά μετά τη γέννησή τους και λέγεται ότι πλέον θέλει να οικοδομήσει μια ισχυρή σχέση μαζί τους, ιδίως τώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Bασιλικός συγγραφέας και σχολιαστής σημείωσε, σύμφωνα με τη Mirror, ότι η διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά έχει κάνει τις σχέσεις του με τα εγγόνια του “ακόμη πιο ουσιαστικές”, καθώς γνωρίζει ότι “δεν θα είναι εδώ για πάντα”. Και αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα αποκόψει πλήρως τον Harry από τη ζωή του, ακόμη και με τον αποξενωμένο δούκα του Σάσεξ να εγκαταλείπει τη βασιλική ζωή και να κάνει μια σειρά από ισχυρισμούς-βόμβα από τις ΗΠΑ.

Η Ingrid Seward, η οποία έγραψε το βιβλίο My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen, δήλωσε: “Η οικογένεια ήταν πάντα σημαντική για τον βασιλιά. Θυμάται τη δική του κάπως κατακερματισμένη παιδική ηλικία, καθώς οι γονείς του ήταν πάντα απασχολημένοι με το καθήκον τους. Είναι μεγάλη θλίψη γι’ αυτόν που δεν βλέπει περισσότερο τον Archie και τη Lilibet.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα σπάσει ποτέ τους δεσμούς του με τον Harry. Δεν θέλει να έχει σχέση FaceTime με τα παιδιά του γιου του. Θέλει να τα γνωρίζει και να συμμετέχει στη ζωή τους όσο είναι ακόμα αρκετά μικρά για να μπορούν να μάθουν από τη σοφία του. Ο καρκίνος του το έχει κάνει ακόμη πιο οδυνηρό γι’ αυτόν, καθώς ξέρει ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα”

Επίσης, πηγές προσκείμενες στη βασιλική οικογένεια ανέφεραν στην Daily Mail, πως ο βασιλιάς δεν θέλει να αρκεστεί στο να βλέπει τη Lilibet και τον Archie μέσω βιντεοκλήσεων και φέρεται να είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να χτίσει μια σχέση με τα εγγόνια του και θέλει να “αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο”. “Ο βασιλιάς είναι απολύτως αποφασισμένος να είναι παρών στη ζωή όλων των εγγονών του. Εκτιμά την οικογένεια πάνω απ’ όλα και ανεξάρτητα από την πορεία της σχέσης του με τον γιο του, δεν θα αρκούνταν ποτέ στο να βλέπει τα εγγόνια του μόνο με μια περιστασιακή βιντεοκλήση, είπε η πηγή.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου, η κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, Lilibet, έγινε τριών ετών. Το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της μικρούλας με ένα μικρό πάρτι, στο οποίο όπως είναι λογικό δεν παρέστη κανενα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, σύμφωνα με το GB News, ο βασιλιάς έστειλε στη Lilibet “ένα δώρο με ένα μήνυμα”. Και αν και δεν είναι γνωστό τι έλαβε η Lilibet από τον παππού της, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn είπε στη Mirror ότι ο βασιλιάς θα λάτρευε να κακομάθει τη μικρούλα εγγονή του αν οι σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Σάσεξ βελτιωθούν. “Έδωσε στον πρίγκιπα George μια όμορφη χειροποίητη ξύλινη κούνια με χαραγμένο το όνομα του George και σκέφτεται να δώσει κάτι παρόμοιο στη Lilibet, αλλά όχι φέτος. Και όχι μέχρι να καταλαγιάσει η οικογενειακή διαμάχη”, δήλωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα