Μαριάννα Κιμούλη: «Δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα μου και της μητέρας μου»
Μαριάννα Κιμούλη
Credit: marianna_kimouli/Instagram

Η Μαριάννα Κιμούλη ήταν καλεσμένη εκπομπή “Ελένη” το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική της ηλικία, το διάστημα που έζησε στην Αγγλία και την ενασχόλησή της με την υποκριτική.

«Σπούδασα θεατρολογία και υποκριτική στην Αγγλία. Έφυγα στα 17, σπούδασα, και ταυτόχρονα δούλευα για το BBC. Ίσως τα έκανα όλα λίγο νωρίτερα», είπε η Μαριάννα Κιμούλη για το διάστημα που έζησε μακριά από την Ελλάδα. 

Για την εμπειρία της στο θέατρο η ηθοποιός τόνισε: «Αυτό που μου άρεσε λιγότερο σε κάποια παράσταση είναι η υπόκλιση. Με μάγευε όλο το υπόλοιπο. Ήμουν ντροπαλή. Μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά στη δουλειά μου. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο και ανθρώπινο. Όταν ήρθα είχα άγνοια κινδύνου.

Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ότι οι γονείς των φίλων μου, οπότε δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα και της μητέρας μου. Είπα πως θα γυρίσω, θα το κάνω και θα διεκδικήσω πάλι τον χώρο μου.

Όταν μπήκα στην σχολή δεν με αντιμετώπισε κάποιος διαφορετικά. Ήθελα να είμαι “λευκό χαρτί” στις σπουδές μου για να μπορέσω να μάθω. Η Αγγλία σέβεται πάρα πολύ τον πολιτισμό που παράγεται εκεί αλλά εδώ δεν είναι το ίδιο. Εδώ είμαι ευτυχισμένη. Αυτό που ζω τώρα δεν θα το άλλαζα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα