Επικίνδυνη αποστολή για τον Tom Cruise – Βάζει στόχο στην καρδιά της… Angelina Jolie
O Tom Cruise για τις ανάγκες της ταινίας "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" βρέθηκε στη Σεούλ στις 28 και 29 Ιουνίου 2023.
O Tom Cruise για τις ανάγκες της ταινίας "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" βρέθηκε στη Σεούλ στις 28 και 29 Ιουνίου 2023. Photo by Han Myung-Gu/WireImage

Να ένα ζευγάρι που τουλάχιστον η γράφουσα δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ! Οι φήμες από το Χόλιγουντ θέλουν τον Tom Cruise να… ποθεί την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Heat World, ο Tom φέρεται να επιμένει ότι η σταρ του Χόλιγουντ, Angelina είναι το “τέλειο ταίρι” του.

“Ο Tom είναι εκστασιασμένος με τη νοημοσύνη της Angelina και για το πόσο δυνατή και εντυπωσιακή γυναίκα είναι. Λατρεύει το γεγονός ότι ποτέ δεν προσαρμόστηκε πραγματικά στο Χόλιγουντ”, δήλωσε η πηγή.

“Επιπλέον, είναι και οι δύο τόσο σούπερ σταρ, που μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να καταλάβουν τη ζωή που ζουν. Αυτό από μόνο του δημιουργεί έναν δεσμό”

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Angelina “φάνηκε πιο ανοιχτή στο να τον γνωρίσει και κοινωνικά'”

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Tom είναι κατανοητό ότι το παίρνει σιγά σιγά με την ηθοποιό, η οποία χώρισε επίσημα από τον Brad Pitt το 2019.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα