Μαρία Σολωμού: “Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι”

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα σχόλια που δέχεται με αφορμή τα podcast της αλλά και για τον Mente Fuerte.

Θέλω να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με τα Podcast. Κάθε εβδομάδα θα λέω και κάτι που εν δυνάμει θα μπορεί να γίνει λάστιχο. Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά… Την Έλενα Χριστοπούλου την αγαπώ και η Έλενα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πάει να πει αυτό που είπα για το status, που το πιστεύει ακράδαντα. Μάλλον μόνο για μένα μετράει το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική“, τόνισε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε:

“Δε ξέρω πόσο μορφωμένη είναι η Έλενα που θα είναι, αλλά η αισθητική είναι…. άντε γειά, και όλοι από κάτω κοιτάμε. Λεκτική βία έχω ζήσει, λίγο αυτά τα χειριστικά που νιώθεις μια υποχρέωση ενώ δε θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις σχέσεις αλλά στη δουλειά τα έχουμε υποστεί επίσης, συνέβαινε αυτό. Εμείς ζούσαμε και μια εποχή που θεωρούσαμε ότι έτσι έπρεπε να είναι”.

Υπάρχουν φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες. Αυτό είναι αλήθεια. Αν έχω κάποια ενημέρωση από το κοντρόλ… Παιδιά, δε θα πω ποτέ τίποτα. Θα μείνετε όλοι με την απορία για το τι συμβαίνει. Οι φίλοι πάνε ο ένας στα σπίτια του άλλου. Οι φίλοι όντως συγκατοικούν. Έχω αποφασίσει όμως ότι η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι γύρω στα 70 που θα μαζευτούμε όλες οι φίλες που εντάξει, εγώ δεν έχω παντρευτεί, οι μισές έχουν χωρίσει, θα χωρίσουν και οι υπόλοιπες κάποια στιγμή, και θα πάμε σε ένα μέρος να κάτσουμε» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ηθοποιός για τον Mente Fuerte.

Σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της, η Μαρία Σολωμού είπε με χιούμορ:

«Με τον Μάριο Αθανασίου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με το 90% των μεγάλων σχέσεων που είχα είμαι αδερφική φίλη. Υπάρχουν και τρεις πρώην μου που αν τους δω να στρίβουν στη γωνία, θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι. Μεταφορικά, γιατί είμαστε και κατά της βίας».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα