Μαρία Σολωμού: Σάλος με τις δηλώσεις της για γυναίκες Α και Β κατηγορίας
Credit:Μαρία Σολωμού/Instagram

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για το θέμα της απιστίας. Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε με νέο podcast για να ξεκαθαρίσει κάποια σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε “Α” και “Β”.

Η εκπομπή «Πρωινό Μας» πρόβαλε ένα απόσπασμα από το podcast της ηθοποιού στο διαδίκτυο με τις Αφροδίτη Γραμμέλη και Έλενα Χριστοπούλου να εκφράζουν την οργή τους.
«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα.
Υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους“, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού στο podcast της.

Πώς αντέδρασαν Γραμμέλη-Χριστοπούλου

«Ρε παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και Β; Είμαστε σοβαρές τώρα δηλαδή; Εγώ δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε Α και σε Β, είτε είμαι στο Α είτε είμαι στο Β… Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν χώριζα τους ανθρώπους σε Α, Β ή 1, 2, 3. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Από πού προκύπτει αυτό το πράγμα; Τι θα πει Α και Β; Από πού προκύπτει και ποιος το ορίζει όλο αυτό; Τι θα πει δεύτερος ρε παιδιά»; τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ η ‘Ελενα Χριστοπούλου υπογράμμισε με τη σειρά της:

“Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα”.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχολίασε και από την εκπομπή του “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας που τόνισε μεταξύ άλλων: “Αχ ρε Μαρία θέλω να κρατηθώ και δε μπορώ. Κατ’ αρχάς, αφού δεν σ’ αρέσει το podcast να γίνεται τηλεόραση, γιατί το κινηματογραφείτε και δεν το αφήνετε μόνο ηχογραφημένο;

Άκου Μαρία μου αγαπημένη και δεν το λέω ειρωνικά. Πραγματικά σε αγαπώ και σε εκτιμώ και ας μην το καταλαβαίνεις. Άκου σε τι λάθος έπεσες. Όταν βγήκες και είπες ότι σε είπα κατίνα, δεν σε είπα ποτέ κατίνα.

Καλώς ή κακώς προσαρμοζόμαστε όλοι με τους ρυθμούς μας και την αντίληψή μας στα νέα δεδομένα και κάποια πράγματα που όλοι χρησιμοποιούσαμε ως τσιτάτα, ορθώς τα αποσύρουμε. Παλιά, λοιπόν, μια γυναίκα ζηλιάρα όλοι μας την λέγαμε κατίνα. Αυτή είναι μία αλήθεια. Κακώς. Τώρα πια το σταματήσαμε. Βγες και πες εντίμως και πες ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα παλιά χωρίς να το θες. Μην απολογείσαι γι’ αυτό. Ανθρώπινα είναι τα λάθη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα