Μαρία Καβογιάννη: Το Netflix υποκλίθηκε στο ταλέντο της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
Credit: Μαρία Καβογιάννη/ Instagram-Aπό τη συνεργασία της ηθοποιού με τη Vichy Laboratoires/VichyGreece

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ήδη διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα του Netflix για Ελλάδα και Κύπρο ενώ από τις αρχές του έτους θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα οι πρωταγωνιστές της σειράς ετοιμάζονται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που περιμένουν με αγωνία, οι φανατικοί θαυμαστές του δημιουργού Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το Netflix έκανε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του για την προβολή της σειράς Maestro, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία που απεικονίζεται η Μαρία Καβογιάννη, σε μια στιγμή που καθήλωσε το κοινό αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τις υποκριτικές ικανότητες της σπουδαίας ηθοποιού.

Στη φωτογραφία είναι ζωγραφισμένος όλος ο πόνος που κουβαλά ο ρόλος της, με τη λεζάντα «Νο caption needed».

Η Μαρία Καβογιάννη έκανε repost τν συγκεκριμένη ανάρτηση και δημοσίευσε στη λεζάντα ορισμένα emoji, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για όλο αυτό που ζει μέσα από την επιτυχία της σειράς.

Το ελληνικό κοινό σχολίασε το στιγμιότυπο, εκθειάζοντας το ταλέντο Μαρίας Καβογιάννη, η οποία μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές σε κωμικούς και δραματικούς ρόλους.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Λεκάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση με πρωταγωνίστρια την μοναδική ηθοποιό.

Η Μαρία Καβογιάννη λίγες μέρες πριν είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σκηνές από το Maestro. Η σειρά έχει ήδη μεταγλωττιστεί για τις χώρες που θα προβληθούν.

Διαβάστε τη χιουμορισιτκή ανάρτηση:

“Ερχόμαστε κόσμε!!!!!
Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα