Μαρία Καβογιάννη: Έμεινα άφωνη όταν με πλησίασαν γυναίκες μετά τη σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο “Maestro”

H Μαρία Καβογιάννη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” και εξομολογήθηκε ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της.

Η Μαρία Καβογιάννη αποκάλυψε πως επηρεάζεται συναισθηματικά από τους χαρακτήρες που υποδύεται και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε η ηθοποιός.

«Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς».

Οι Παξοί έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της και δηλώνει ευγνώμων για αυτή τη σειρά.

«Τεχνικοί και ηθοποιοί γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα», είπε και συνέχισε: «Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο “Maestro”».

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την εφηβεία της και τη μητρότητα, ενώ δήλωσε πως εκείνο που τη φοβίζει είναι η απώλεια.

«Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς. Στην εφηβεία μου ήμουν αντιδραστική. Μετά την εφηβεία έγινα μία πάρα πολύ καλή κόρη. Ένιωθα ότι κάποιους ανθρώπους μπορεί να τους χάσω και αυτό με έκανε να τους αγαπήσω ακόμα περισσότερο».

«Στο Πήλιο νιώθω ελεύθερη που βλέπω όλη αυτή την ομορφιά. Εκεί είναι η ευτυχία μου. Το ιδανικό είναι να μένω κοντά με τους φίλους μου και να έχουμε ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και χαράς, να ζω την πενταήμερη», είπε.

Η Μαρία Καβογιάννη εξομολογήθηκε πως είναι αφηρημένη και πως η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε ήταν να γίνει ηθοποιός.

«Η μεγαλύτερη μου τρέλα ήταν που έγινα ηθοποιός. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα σκεφτεί ότι θα γίνω ηθοποιός, είχα μία πολύ μεγάλη συστολή. Δεν ήθελα να με ξέρουν πολλοί. Τώρα μου αρέσει που στο δρόμο μπορεί να μιλάω και να χαιρετιέμαι με τους ανθρώπους», είπε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα