Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνεται στη Χαρούλα Αλεξίου – “Τιμή μου που παίζω μαζί σου”
Credit: Μαρία Καβογιάννη/Ιnstagram

Με ένα εξίσου όμορφο και τρυφερό μήνυμα απάντησε η Μαρία Καβογιάννη στην χθεσινή ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου, η οποία έγραψε συγκεκριμένα: «Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’ τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου».

Οι δύο σπουδαίες γυναίκες έχουν την ξεχωριστή πορεία τους στο χώρο και φέτος συνεργάζονται στην σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την οποία σύντομα θα απολαμβάνουν και παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας Netflix.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύουν στην σειρά δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους. Η μεν Χάρις, μία δυναμική γυναίκα που προχώρησε τη ζωή της παρόλο που στα νεανικά της χρόνια είχε μία σχέση, στην οποία – έμαθε ξαφνικά πως – ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν και μικρή, κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και μία οικογένεια, έχοντας πάντα στη σκέψη της τον πρώτο της έρωτα.

Η δε Μαρία είναι μία γυναίκα, η οποία κρατά την ταβέρνα της οικογένειας και για χρόνια έχει βάλει πίσω τον εαυτό της. Μένει σε μία σχέση κακοποιητική ώσπου μία μέρα παίρνει την απόφαση να καταγγείλει τον σύζυγό της, δείχνοντας σε μία αριστουργηματική σκηνή τα σημάδια που έχει πάνω της από το ξύλο.

Το όγδοο επεισόδιο της σειράς έκλεισε με την Μαρία Καβογιάννη να πηγαίνει στο χώρο όπου γίνονται οι πρόβες για το μουσικό φεστιβάλ του νησιού, που διευθύνει ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης). Εκεί την αντικρίζουν όλοι για πρώτη φορά με τα σημάδια κακοποίησης που πλέον δεν κρύβει. Η πιο συγκινητική στιγμή είναι όταν η Χάρις Αλεξίου μετά την έκπληξή της, την αγκαλιάζει και της γνέφει να κάτσει στο πλευρό της.

Η σειρά έφερε πολύ κοντά την εξαιρετική ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη και την ταλαντούχα και στην υποκριτκή Χάρις Αλεξίου. Μάλιστα, δεν διστάζουν να εκφράσουν η μία στην άλλη την εκτίμηση και τα δυνατά συναισθήματα που έχουν “κερδίσει” από αυτή την όμορφη τηλεοπτική συνύπαρξη.

Δείτε τι έγραψε η Μαρία Καβογιάννη για την Χάρις Αλεξίου:

“Η πιο όμορφη, γλυκιά, ζεστή, γενναιόδωρη αγκαλιά… Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου… σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου. Σ’ αγαπώ.” #maestro

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα