Γιώργος Αμούτζας: “Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω του πατέρα μου”
Γιώργος Αμούτζας
Credit: giorgosamoutzas/Instagram

O Γιώργος Αμούτζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω του ονόματός του. Ο πατέρας του, Σταύρος Αμούτζας Δελλής έχει ιδρύσει μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος”.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου. Όλοι έλεγαν ότι έχω έτοιμη τη δική μου δραματική σχολή και δεν έχω να κάνω τίποτα λόγω του πατέρα μου. Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα μου. Όλοι έλεγαν ότι πρέπει “να βγω να διεκδικήσω τους ρόλους μου, σε αντίθεση με τον Γιώργο που είναι συνεχιστής μίας δραματικής σχολής“, είπε ο Γιώργος Αμούτζας και πρόσθεσε:

“Άρα ότι “έχω να περπατήσω ένα κόκκινο χαλί, ξεκούραστα, με αργό βάδισμα και θα γίνω ο πρωταγωνιστής”. Πάντα είχα να αποδείξω ποιος και τι είμαι. Ότι είμαι σε μία δουλειά, σεμνά, ταπεινά, στην ώρα μου, πριν την ώρα μου, διαβασμένος. Διεκδικώ ρόλους και χάνω πολλούς ρόλους. Ένιωθα πως είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα