Δημήτρης Λάλος: Δημοσίευσε φωτογραφία από τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική στον “Σασμό”

Ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ότι τελικά ο ήρωας που υποδύεται στον Σασμό παντρεύεται την αγαπημένη του, μετά από πολλά εμπόδια. Ωστόσο σύμφωνα με το σενάριο, τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν για το ζευγάρι.

Οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες του Μαθιού και της Βασιλικής έχουν κερδίσει το κοινό της σειράς που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και το παρακολουθούν από την περσινή σεζόν, δίνοντάς του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Λάλος αν και ενσαρκώνει έναν ρόλο σκοτεινό και κακό, ο έρωτας και η αγάπη του για την Βασιλική, που υποδύεται ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τον έχει κάνει συμπαθή στο ευρύ κοινό παρόλο που έφτασε μέχρι τον φόνο για να μπορεί να είναι μαζί  της.

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Δημήτρης Λάλος δείχνει ένα στιγμιότυπο μέσα από την εκκλησία με τους εκλεκτούς συναδέλφους του. Συγκεκριμένα διακρίνονται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιώργος Αμούτζας, η Ευγενία Σαμαρά, ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Στάθης Μαντζώρος, η Αλίνα Κωτσοβούλου και η Στέλλα Γκίκα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα