Γιάννης Στάνκογλου: Το σχόλιο για τη σχέση Βανδή–Μπισμπίκη

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, καθώς και για τη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και για τη σχέση του συμπρωταγωνιστή του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου αναφέρθηκε στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” αλλά και τη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως σημείωσε: “Το σενάριο και οι συνεργάτες, γενικά αυτή η ιδέα, με έκαναν να πω το “ναι”. Είναι σημαντικό να έχουμε συνεργάτες που εμπιστευόμαστε. Έχει μεγάλη σημασία η επικοινωνία…

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δουλεύουμε πρώτη φορά, αλλά γνωριζόματε χρόνια, είμαστε φίλοι, έχουμε κάνει διάφορα πράγματα εκτός θεάτρου. Έχουμε λίγο πολύ παραπλήσια προσέγγιση σ’ αυτό που κάνουμε στην τέχνη της υποκριτικής… Είναι όμως και όλο το καστ ένας κι ένας“.

Όσον αφορά στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, σημείωσε: “Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Είχαμε μαγειρέψει, είχαμε περάσει πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί. Τους χαίρομαι, είναι πολύ όμορφο αυτό, αλλά να τους αφήσουμε να το ζήσουν”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα