Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό
Credit: Χριστίνα Χειλά Φαμμέλη/ Instagram

Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία πενθεί την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς και την αποχαιρετά με μία τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Σασμός” είχε ιδιαίτερη σχέση με την γιαγιά της καθώς είχε χάσει την μητέρα της σε νεαρή ηλικία, μόλις 16,5 ετών. Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι κράτησε και το επίθετο της μητέρας της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την τιμήσει.

«Φόρο τιμής σ΄ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οκτώ εγγόνια και οκτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας ξεσκάτωσαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα και σιδέρωσαν χιλιάδες στοίβες ρούχα. Και γέμιζαν τυροπιτάκια το τάπερ το καφέ και τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι και που δεν σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χάιδευαν με αγάπη.

Θα σε ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά σε δρόμο ανθόσπαρτο. Και τα παιδιά σου να σε περιμένουν, επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου. Γιαγιάκα μου. Τερψάκι μου.

(Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα). Αντίο γιαγιακούλα μου αγαπημένη, γιαγιάκα μου» αναφέρει στην ανάρτησή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα