Βασίλης Μπισμπίκης: Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε στο 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που υποδύεται, στη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή και στις αλλαγές στη ζωή του.

Θα μας συστήσετε τον ήρωά σας στη νέα σειρά του Alpha…

Είμαι ο Στρατής Βαρδάρης. Ένας τύπος που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα. Η νύχτα είναι η ζωή του. Το μαγαζί είναι η ζωή του και δεν θα το εγκαταλείψει, όταν έρθουν κόντρα πολλά πράγματα. Είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος, με… ανήθικη ηθική, θα έλεγα. Παρόλα αυτά, έχει την αίσθηση του δικαίου. Είναι μέσα στο πάθος και στον έρωτα, γεμάτος διλήμματα, παιδεύεται και, σε αυτή τη φάση της ζωής του, παλεύει με τα σκοτάδια του.

Είναι δύσκολη η αλήθεια;

Φυσικά και είναι. Θέλει μια διαχείριση πότε επιλέγεις να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να μη γίνεσαι κυνικός, εννοώ.

Εσείς έχετε επιλέξει να είστε αληθινός;

Ναι. Η αλήθεια ή οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή συμβαίνουν πάντα βίαια.

Αντέχετε τις αλλαγές;

Τις αντέχω ή τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει η ζωή μου.

Στη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εσάς με τα ωραιότερα λόγια που θα μπορούσε να πει ένας ερωτευμένος άνθρωπος για το σύντροφό του. Εσείς τι αγαπάτε σε εκείνη;

Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα