Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Σχέδιο… διαφυγής από τους δημοσιογράφους
Βανδή Μπισμπίκης

Τη θεατρική παράσταση “Πέρσες” του Αισχύλου παρακολούθησαν στο Ηρώδειο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι αποχωρώντας ήταν φειδωλό στις δηλώσεις του και περιορίστηκε να μιλήσει μόνο για την παράσταση που είχε παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Open weekend” οι δύο καλλιτέχνες προσπάθησαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στο παρασκήνιο: “Όταν έφθασαν στο Ηρώδειο ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, για να αποφύγουν τις δηλώσεις σε δημοσιογράφους, μπήκαν από την πίσω είσοδο. Δεν ήθελαν να πέσουν πάνω στους δημοσιογράφους” σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

“Γνώριζαν ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι στην είσοδο του Ηρωδείου. Έτσι, όταν κατάλαβαν οι δημοσιογράφοι ότι το ζευγάρι είναι μέσα στο Ηρώδειο, στήθηκε ολόκληρο σχέδιο και πήγαν οι μισοί δημοσιογράφοι στην πίσω έξοδο και οι άλλοι μισοί στην κύρια. Οπότε αναγκάστηκαν να βγουν από μπροστά και οι δύο μαζί”

Το ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές στιγμές του στα διαλείμματα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα