Γιάννης Μπέζος: Η δήλωσή του για τους νέους που θα συζητηθεί – “Τελευταία γεννιούνται κουρασμένοι…”

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και όπως συμβαίνει συνήθως είπε πράγματα που θα συζητηθούν.

“Όταν έκανα αυτή τη δουλειά δεν την έκανα για να ξεκουραστώ”, τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε: “Όταν ακούω “θέλω να ξεκουραστώ” με πιάνει κάτι, δεν ξέρω γιατί. Εγώ θέλω να κουράζομαι. Αυτό με ξεκουράζει. Καμιά φορά όταν μου λένε οι νέοι ότι “κουράστηκα” το θεωρώ αδιανόητο. Είναι κουρασμένοι από πριν, δεν τους κουράζει η δουλειά. Να μην σας πω ότι τελευταία γεννιούνται κουρασμένοι”.

Επίσης ο Γιάννης Μπέζος μεταξύ άλλων απάντησε αν θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ χαρακτήρισε τα ριάλιτι “πορνό”.

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε ο Γιάννης Μπέζος και συμπλήρωσε:

«Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα τα χαρακτήριζα πορνό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα