Μαριαλένα Ροζάκη: Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου
instagram

Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Το Καφέ της Χαράς”, μεγαλώνει μόνη της την κορούλα της, που ήρθε στη ζωή περίπου πριν από έναν χρόνο.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, επεσήμανε ότι δεν ήταν δική της απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. “Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή από την αρχή. Οι πρώτες στιγμές που αρχίζει και με λέει μαμά, είναι μαγικό, είναι υπέροχο.

Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ονειρευόμουν όπως όλοι μας να γίνει μέσα σε μια οικογένεια, που να μεγαλώνουμε μαζί με τον σύντροφό μου το παιδί μας. Η ζωή πολλές φορές αποφασίζει εκείνη για εμάς, ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν το επέλεξα” είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ροζάκη και πρόσθεσε:

“Δεν έχω πικρία γι’ αυτήν την έκβαση, η μόνη αγωνία που έχω είναι για το παιδί μου. Θα ξέρει από την αρχή την αλήθεια, έχει δικαίωμα να ξέρει πώς έγιναν τα πράγματα“. Όσον αφορά στο επόμενο βήμα στη ζωή της είπε:

Ο καθένας μας ονειρεύεται να έχει μια συντροφιά στη ζωή αλλά είναι σε απόλυτη προτεραιότητα το παιδί μου και θα είμαι πολύ επιλεκτική πια. Δεν θα ξεκινήσω μια σχέση τόσο εύκολα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα