Επική ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε
@KensingtonRoyal/twitter

O πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και τι κληρονομιά έχει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η απάντηση που έδωσε σε συμμαθητές του, με τους οποίους τσακωνόταν στο σχολείο.

Όπως υποστήριξε η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας, Katie Nicholl, ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate είπε σε συμμαθητή του ότι o μπαμπάς του θα γίνει βασιλιάς γι’ αυτό καλύτερα να προσέχει.

Στο βιβλίο της “The New Royals”, η Nicholl ισχυρίστηκε ότι ο George και τα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Charlotte, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Louis, τεσσάρων ετών, ανατρέφονται ώστε να κατανοούν τη μοναρχία αλλά και με την “αίσθηση καθήκοντος”. Πρόσθεσε πως ενώ ο George γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες από τόσο νωρίς.

Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα George, έχοντας επίγνωση του ποιοι είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσουν, αλλά θέλουν να μην τα επιβαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος“, έγραψε η Nicholl.

twitter/@KensingtonRoyal

“Ο George καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακωνόταν με φίλους στο σχολείο, επικρατώντας των συνομηλίκων του με τη… φονική φράση: “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα