Δημήτρης Σκουλός: “Καρφώνει” τη Βίκυ Καγιά – “Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε”

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό μας” την Τρίτη. Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τη νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά, ενώ σχολίασε και την Σοφία Χατζηπαντελή.

“Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.  Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε”, είπε ο Δημήτρης Σκουλός αναφερόμενος στον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή, υπογράμμισε: Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασικό όρο του μοντέλου,

Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα