Ελένη Πέτα: «Με τρομάζει που περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια και μεγαλώνω»
Eλένη Πέτα
Credit: "Πρωίαν σε είδον"/ΕΡΤ

Η Ελένη Πέτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, τη μητρότητα και τις φοβίες που έχει.

«Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με ενθάρρυνε με το τραγούδι, αλλά ήταν και αυτός που με αποθάρρυνε όταν ξεκίνησα να τραγουδάω. Πιστεύω ότι τον τρόμαξε το περιβάλλον στο οποίο με έβαζε και ίσως δεν μου είχε και τόση εμπιστοσύνη. Θυμάμαι βέβαια την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή, ήταν σαν χθες, ήταν το 1989 και είχα πολύ μεγάλο θράσος. Δεν είχα επίγνωση καμία. Το άγχος άρχισε να έρχεται όταν άρχισα να έχω επίγνωση του τι ακριβώς κάνω», είπε αρχικά η Ελένη Πέτα και πρόσθεσε:

 «Δεν έχω απωθημένα σε αυτή τη δουλειά. Έκανα συνεργασίες που δεν τις περίμενα και από το εξωτερικό. Η ζωή μου τα έφερε πολύ ωραία και αυτά ήταν τα δώρα της. Αν συνεχίσουν να έρχονται τέτοια δώρα, δεν θα πω όχι».

Για τη μητρότητα η τραγουδίστρια ανέφερε: «Η μητρότητα ήρθε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά πριν από 12 χρόνια και έφερε τα πάνω κάτω. Την άλλαξε εντελώς. Ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα ό,τι ήθελα, ό,τι ώρα ήθελα, και τώρα προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου, όχι το εγώ μου».

Τέλος, η Ελένη Πέτα μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο: «Με τον χρόνο έχω περίεργη σχέση. Μια μαλώνω και μία τα πάμε πολύ καλά. Γενικά επειδή βρίσκομαι σε μία κρίσιμη ηλικία, δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ τα επόμενα 5 με 10 χρόνια. Είναι κάτι το οποίο με τρομάζει που περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια και που μεγαλώνω. Αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο από όλα για να σου είμαι ειλικρινής».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα