Το δράμα του Jay Leno – Η σύζυγός του δεν τον αναγνωρίζει καθώς πάσχει από Αλτσχάιμερ
Credit: Jay Leno's Garage/Instagram

Ένα οικογενειακό δράμα βιώνει ο Jay Leno καθώς η σύζυγός του πάσχει από Αλτσχάιμερ. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που σχετίζεται με την αίτηση κηδεμονίας του κωμικού, η Mavis Leno, “μερικές φορές δεν γνωρίζει τον σύζυγό της […] ούτε την ημερομηνία γέννησής της” εν μέσω της μάχης της με τη νόσο Αλτσχάιμερ

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, ο διορισμένος από το δικαστήριο συνήγορός της, Ronald Ostrin, αποκάλυψε ότι, παρά το γεγονός ότι παραμένει ευδιάθετη εν μέσω της διάγνωσης “προχωρημένης άνοιας”, η υγεία της συνεχίζει να φθίνει.

Σύμφωνα με τον νευρολόγο της, Dr. Hart Cohen, η 77χρονη “έχει πολύ αποπροσανατολισμό” και συχνά αναπολεί “τους γονείς της που έχουν πεθάνει και οι δύο”.

Παρά τη σαφή “γνωστική εξασθένιση”, ο Ostrin περιέγραψε τη Mavis ως “ένα ευχάριστο άτομο” με “γοητευτική προσωπικότητα” που μπορεί ακόμη να “επικοινωνεί”. “Εξέφρασε την επιθυμία να ψηφίσει και μου μίλησε λίγο για το φιλανθρωπικό της έργο”, είπε για τη συνάντησή τους. “Είχε μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στον Leno και βασιζόταν σε αυτόν για την προστασία και την καθοδήγησή της”.

Όσον αφορά στη δυναμική του ζευγαριού, ο Ostrin δήλωσε ότι είναι σαφές ότι ο Jay και η Mavis “έχουν μια μακροχρόνια, αγαπητική και υποστηρικτική σχέση” με πολλούς “πόρους” για να προσφέρουν ένα “ασφαλές και λιγότερο περιοριστικό περιβάλλον”.

Η κυρία Leno φαινόταν πολύ ευτυχισμένη στο άνετο περιβάλλον τους”, σημείωσε ο Ostrin.

Όσον αφορά στην αίτηση συντηρητικής διαχείρισης του Jay, ο Ostrin σημείωσε ότι η Mavis “δεν έχει αντίρρηση”, αλλά μάλλον “συναινεί” και “το θέλει”, γι’ αυτό και συνέστησε επισήμως την έγκρισή της.

Ο 73χρονος Jay κατέθεσε αίτηση για τη συντηρητική διαχείριση τον Ιανουάριο για να δημιουργήσει ένα καταπίστευμα για τη Mavis σε περίπτωση που του συμβεί κάτι εν μέσω των δικών της προβλημάτων υγείας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα