Ελένη Πέτα: «Γιατί χώρισαν οι δρόμοι μας με τη Δέσποινα Βανδή»
Ελένη Πέτα
Credit: eleni_peta/Instagram

Η Ελένη Πέτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της και για τον γιο της. Επίσης αποκάλυψε γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία υπήρξαν κολλητές στο παρελθόν.

“Δεν ήταν στα ζητούμενά μου να γίνω η βασίλισσα της νύχτας. Δεν είχα ποτέ βλέψεις να γίνω τραγουδίστρια. Οι σπουδές μου ήταν στο κλασικό τραγούδι. Δεν έχω την ανάγκη να υπάρχω. Δεν θέλω ταμπέλες. Έχω συνεργαστεί και μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές”, είπε η Ελένη Πέττα και πρόσθεσε:

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο άνθρωπος που με κατέβασε στην Αθήνα. Μαζί του ήρθαμε με την Δέσποινα. Ήμασταν ένα παρεάκι που μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Με τη Δέσποινα χώρισαν οι δρόμοι μας, δεν είχαμε μια δυνατή φιλία. Η Δέσποινα πραγματοποίησε το όνειρό της και χαίρομαι πολύ για αυτήν.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο γιος μου όχι το τραγούδι. Όταν έχασα τον αδερφό μου ήταν το πρώτο ισχυρό χτύπημα που δέχτηκα από τη ζωή αλλά μετά συνεχίστηκαν τα χτυπήματα. Προέκυψαν δυσκολίες, θέματα υγείας με τον μικρό μου, έπρεπε να περάσουμε από την ίδια την κόλαση και να βγούμε από αυτήν οπότε εκ των πράγματων αποσύρθηκα από το τραγούδι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα