Μπέσσυ Μάλφα: «Δεν είμαι γυναίκα κανενός – Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του»
Μάλφα-Σκιαδαρέσης
Credit: Bessy Malfa/ Instagram

Η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τα παιδιά τους και την αγάπη της για τη ζωγραφική. Επίσης αναφέρθηκε και στα αγενή σχόλια που έχει δεχτεί.

«Μετά το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση για την καινούργια σεζόν. Είχα πρόταση για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις, θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, είναι λατρεμένος», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα και συνέχισε:

«Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα. Από την πρώτη συνάντηση με τον Σκιαδαρέση θυμάμαι την αλήθεια του, είναι συγκλονιστικός ηθοποιός, έλαμπε. Από την ήμερα του γάμου μου θυμάμαι πως ήμουν σαν τούρτα, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά, πήρα πολλή αγάπη.

Ο Γεράσιμος χαίρεται πάρα πολύ με τον ρόλο του στο Ναυάγιο, ήθελε πάρα πολύ να κάνει τον “κακό”, είχε βαρεθεί να κάνει όλους τους μίζερους και κατατρεγμένους ρόλους. Του πάει πολύ ο κακός!».

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τα σχόλια που την εκνευρίζουν: «Στον δρόμο μού λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Το πιο αγενές σχόλιο ήταν “βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω”, του είπα ότι δεν το λένε αυτό σε μια κυρία και τα έβγαλα. Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένειά τους. Με εκνευρίζει όταν μου λένε ότι είμαι γυναίκα του “Φατσέα”, κυρίως όταν με λένε γυναίκα οποιουδήποτε! Δεν είμαι γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας! Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα