Τα ζώδια της εβδομάδας 03/03-08/03

Η περίοδος επηρεάζει το συναίσθημα και προκαλεί έντονες αντιδράσεις σε οτιδήποτε θεωρείται πως λειτουργεί καταπιεστικά. Αυξάνεται η κοινωνική συσπείρωση έναντι των πράξεων της κυβέρνησης, ενώ κάποια από τα σκάνδαλα προκαλούν την αγανάκτηση ακόμα και των πιο ψύχραιμων.

Κριός

Ζητήματα του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις γίνονται πιεστικές, ενώ ένα μοιραίο περιστατικό θα προκύψει για άλλους στα αισθηματικά και για άλλους στα επαγγελματικά. Πρόκειται για μια περίοδο που ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα κάθε είδους και επιτρέπει να ξεπεράσετε τα όρια που επιβάλλει ο χαρακτήρας σας!

TIP: Να είστε σαφείς στις διεκδικήσεις σας!

 

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σας σας οδηγεί σε δύσκολες αποστολές ή σε φιλόδοξες δραστηριότητες. Παρά το βαρύ κλίμα των ημερών, θα καταφέρετε να φτάσετε στον προορισμό σας. Κάθε παρακαμπτήριος μπορεί να σας διευκολύνει προσωρινά, αλλά ό,τι γλιτώσετε τώρα θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Αποφύγετε πείσματα και αντιδικίες με ανθρώπους που είναι καιρό δίπλα σας και έχουν αποδείξει την πίστη τους απέναντί σας.

ΤΙΡ:Φανείτε αποτελεσματικοί στις συμφωνίες κάθε είδους.

 

Δίδυμοι

Μεταβλητό είναι το κλίμα των επόμενων ημερών, γεγονός που σας αναγκάζει να ενεργείτε προσεκτικά και να είστε επιφυλακτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις.Περιστασιακές δυσκολίες είναι αναμενόμενες στον εργασιακό χώρο, αλλά τις περισσότερες φορές φαίνεται να τις ξεπερνάτε. Η ένταση στις προσωπικές σχέσεις θα ήταν καλύτερο να αποφευχθεί με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί. Κάποιοι προβληματίζεστε υπερβολικά για το μέλλον της δουλειάς σας.

ΤΙΡ:Δείξτε υπομονή και μεθοδικότητα.

 

Καρκίνος

Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται και θα πρέπει να κατευνάσετε τα πνεύματα στο στενό σας περιβάλλον. Τα γεγονότα στη δουλειά ή σε πρακτικά θέματα εναλλάσσονται γρηγορότερα απ’ όσο θα θέλατε. Θα πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις, κυρίως αισθηματικής φύσης. Ένας φίλος ή ένα περιστατικό θα εξυπηρετήσει τις σκοπιμότητές σας.

ΤΙΡ:Διατηρήστε στεγανά τα περιθώρια της ψυχικής σας ηρεμίας!

 

Λέων

Η περίοδος είναι ρευστή, άρα χρειάζεται δεύτερη και τρίτη σκέψη σε ό,τι επιλέγετε να κάνετε. Στο χέρι σας είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στη δουλειά σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και ερευνήστε περισσότερο τις πληροφορίες που σας δίνουν, προκειμένου να μην εξαπατηθείτε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε ό,τι φαίνεται να σας αδικεί.

ΤΙΡ:Επωφεληθείτε από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες!

 

Παρθένος

Οι σχέσεις με τους άλλους θα σας απασχολήσουν πολύ και πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προβλέπεται βελτίωση σε μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική δραστηριότητα. Οι μέρες σάς βοηθούν να προετοιμαστείτε για τον αγώνα που θα δώσετε αυτόν τον μήνα σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

ΤΙΡ:Βελτιώστε τα οικονομικά σας με τις κατάλληλες ενέργειες.

 

Ζυγός

Οι καταστάσεις είναι αμφίδρομες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε τησυμπεριφορά σας στα προσωπικά ή να βελτιώσετε τους διαύλους επικοινωνίας με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην εργασία. Η ένταση στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται. Η δυσκολία ενός οικονομικού ζητήματος παραμένει. Η αναμονή μιας είσπραξης παρατείνεται. Τα ερωτικά σάς απασχολούν και σας προβληματίζουν.

ΤΙΡ:Αναζητήστε τρόπους να αποφύγετε την ένταση στα αισθηματικά σας.

 

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος θα σας γοητεύσει και ένας άλλος θα σας προκαλέσει. Το πρώτο σκέλος αφορά την αγάπη, το δεύτερο τις επαγγελματικές συνεργασίες. Χρειάζεται ψυχραιμία και μέτριος ενθουσιασμός. Έχετε δικλείδες ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η ενασχόληση με την τέχνη ή ένα σύντομο ταξίδι θα σας έκανε καλό. Μην αφήνετε τις εντυπώσεις να σας παρασύρουν.

ΤΙΡ: Δώστε τροφή στη φαντασία και στην καλλιτεχνική σας έκφραση!

 

Τοξότης

Πληθαίνουν τα γεγονότα που επηρεάζουν ποικιλοτρόπως την αγάπη και την αίσθηση οικονομικής ασφάλειας. Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι συγκροτημένες δράσεις, η συνέπεια και οι συνεργασίες. Ο Άρης στον Ταύρο σάς ανοίγει νέους δρόμους στην εργασία, οι οποίοι θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμοι, έστω κι αν είναι λίγο έξω από τις συνήθειές σας.

ΤΙΡ:Αντιδράστε έξυπνα και ψύχραιμα στις προκλήσεις των άλλων.

 

Αιγόκερως

Αυξάνει η κινητικότητα στην καθημερινότητα και επηρεάζει τον χρόνο σας και τοπώς τον διαθέτετε. Πληθαίνουν τα ενδιαφέροντα, γίνεστε περισσότερο δημοφιλείς ή απαραίτητοι, ενώ σας απασχολούν και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Η συνεχής αναπροσαρμογή προγράμματος θα σας κουράσει ή θα σας εκνευρίσει. Στον έρωτα κερδίζετε πόντους, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο δημιουργικοί και τολμηροί.

ΤΙΡ: Χειριστείτε ακόμα πιο έξυπνα τις δυνατότητές σας!

 

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στο σπίτι και στη δουλειά επιταχύνονται. Ασχοληθείτε με όσα είναι καλόνα διορθωθούν ή να επιλυθούν. Οι συμπτώσεις δοκιμάζουν την αγάπη σας για έναν άνθρωπο. Αν πιστεύετε στις συγκυρίες, τότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκρυπτογραφήσετε τις επιθυμίες του σύμπαντος. Στην εργασία καλείστε να προσπαθήσετε περισσότερο, να δώσετε λόγο και πρωτοβουλίες σε έμπιστους συνεργάτες και να πλησιάσετε στόχους.

ΤΙΡ: Αποφύγετε επιπολαιότητες στα οικονομικά σας!

 

Ιχθύες

Περίοδος γενεθλίων για αρκετούς από εσάς, η οποία σας υποχρεώνει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μια σειρά από αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνήθειες και ανάγκες. Μια προσφορά, μια ανατροπή ή και μια ρήξη έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για τον μήνα που ξεκινά. Φροντίστε να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα, ενώ πρέπει να φερθείτε όσο πιο διπλωματικά μπορείτε!

ΤΙΡ: Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες προβολής των ικανοτήτων σας που θα παρουσιαστούν!

 

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα