Cherub Lips: Νέο TikTok hack που δίνει αγγελικά χείλη
instagram.com/hoskelsa

Όλες μας αγαπάμε ένα πιο pouty lip look, δηλαδή σαρκώδη, ζουμερά χείλη. Χάρη στη νέα τάση Cherub Lips του TikTok, λίγη εφευρετικότητα και ένα έντεχνα εφαρμοσμένο lip liner μπορούν να βοηθήσουν να αποκτήσουμε τα χείλη που επιθυμούμε.

Η beauty creator, Ehlie Luna, μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο TikTok, το απίστευτο hack, για να αποκτήσετε πιο σαρκώδη χείλη, με μία απλή αλλαγή στον τρόπο που εφαρμόζετε το lip liner σας.

Βασικά, εφαρμόζοντας το μολύβι χειλιών σας κυρίως στο κέντρο των χειλιών χτίζετε ύψος και μία άλλη διάσταση και έτσι καταλήγετε σε ένα γλυκό lip look αντάξιo με μία πορσελάνινη περσόνα.

@ehlieluna

Cherub lip aka doll lip tutorial

♬ original sound – EhlieLuna

Για να δημιουργήσετε αυτό το cherub lip εφέ, θα χρειαστείτε την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών στον ίδιο τόνο και ένα concealer για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες.

Ουσιαστικά, αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη τεχνική από τον κλασικό τρόπο που βάζετε περίγραμμα, είναι ότι πρέπει να αγνοήσετε τελείως τη φυσική κλίση που τυχόν έχει το άνω χείλος σας. Πιο συγκεκριμένα, να μην ακολουθήσετε τo σχήμα του cupids bow.

Όσον αφορά τη διαδικασία του, η Luna προτείνει να κάνετε overline (να βγείτε εκτός γραμμής) μόνο στο κέντρο των χειλιών σας, ενώ στα υπόλοιπα σημεία να ακολουθήσετε το φυσικό περίγραμμα τους- έτσι θα δώσετε την αίσθηση ενός πιο στρογγυλεμένου σχήματος.

Τέλος, προσθέστε μία πινελιά lip gloss και έτσι θα αποκτήσετε τα πιο σέξι και σαρκώδη χείλη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα