Search
Close this search box.
Κεφτεδάκια με soy sauce

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με τη φρυγανιά  το λιωμένο κρεμμύδι και ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το Chinese 5 spice.

2. Τα  ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

3. Σχηματίζουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε.

4. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το καλαμποκέλαιο με την σάλτσα καρύ, τη σόγια σος και 1 κ.σ. νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και περιχύνουμε τα κεφτεδάκια. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1/4 φλιτζ. φρυγανιά 
1 μικρό κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι) 
1 φέτα ψωμί του τοστ
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ Chinese 5 spice 
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα  1 κ.σ. καλαμποκέλαιο 
1 κ.σ. Red curry paste
3 κ.σ. σόγια σος 
1 κ.σ. νερό 
70 γρ. Σουσάμι (καβουρδισμένο)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα