Η μαμά της Beyoncé παντρεύτηκε: Τι μας θυμίζει το νυφικό της;

Αυτό που έχουμε καταλάβει τα τελευταία χρόνια για την οικογένεια της Beyoncé είναι πως η ίδια είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της Solange αλλά και με τη μητέρα της. Είναι μαζί σε κάθε σημαντική περίσταση ενώ υποστηρίζουν η μία την άλλη σε οτιδήποτε προκύψει.

Η μαμά Tina λοιπόν αποφάσισε να παντρευτεί ξανά, με τον Richard Lawson αυτή τη φορά, και η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια πάνω σε ένα γιωτ, ενώ από δίπλα της δεν έλειπαν οι κόρες της Solange και Beyoncé, καθώς και ο Jay-Z με τη μικρή Blue Ivy.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως δεν ήταν το γεγονός αυτό καθ’ αυτό αλλά το νυφικό της Tina που μας θύμιζε έντονα κάτι. Επρόκειτο λοιπόν για μία ολόλευκη δημιουργία της Romona Keveza η οποία είχε χρυσή ζώνη και διακριτικά κοψίματα στον ώμο. Ακόμα να καταλάβετε με τι μοιάζει; Μα φυσικά με το νυφικό της Solange, που φόρεσε τον περασμένο Νοέμβριο όταν παντρεύτηκε τον Alan Ferguson. Και εκείνο το νυφικό ήταν τελείως απλό, σχεδιασμένο βέβαια από τον Humberto Leon για τον Οίκο Kenzo, ενώ εκείνη επέλεξε να φορέσει επίσης χρυσή λεπτομέρεια και πιο συγκεκριμένα δύο πολύ μεγάλα βραχιόλια τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί της χέρι.

Μάλιστα και οι δύο γαμπροί φόρεσαν λευκά, ενώ όπως στον γάμο της Solange, έτσι και σ’ αυτόν της Tina, υπήρχε οδηγία για το dress code σύμφωνα με την οποία και οι προσκεκλημένοι θα έπρεπε να φορούν λευκά.

Λέτε να το διοργάνωσαν μαζί όλο αυτό;

Διαβάστε ακόμα:

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η επιστροφή στην Ελένη, τα λόγια συγκίνησης και το «δώρο» των συνεργατών της

Φαιη Σκορδα: Πώς φαντάζεται τον Γιάνη Βαρουφάκη το καλοκαίρι;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα