Τυρόπιτα με πιπεριά Φλωρίνης

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

2. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί 20 x 30 και βάζουμε 4 φύλλα κρούστας.

3. Σ’ ένα μπολ έχουμε ανακατέψει όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και τα βάζουμε μέσα στη φόρμα.

4. Τα σκεπάζουμε με άλλα δύο φύλλα κρούστας και τα τυλίγουμε οριζόντια και κάθετα για να την κλείσουμε.

5. Εάν μας έχουν περισσέψει στις γωνίες φύλλα, τα αφαιρούμε με ψαλίδι.

6. Λαδώνουμε την πάνω επιφάνεια με καλαμποκέλαιο και την ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

ΥΛΙΚΑ:

6 φύλλα κρούστας
λίγο καλαμποκέλαιο για πασπάλισμα
400 γρ. φέτα
200 γρ. μοτσαρελα τριμμένη
4 αυγά
1 μάτσο μαϊντανό ( ψιλοκομμένο)
2 πιπεριές Φλωρίνης (μεσαίο μέγεθος)
Πιπέρι
100 ml γάλα
3 κουτ. σούπας αλεύρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα