Πλιγούρι με χρωματιστές πιπεριές

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και τις πιπεριές, βάζουμε το νερό και περιμένουμε λίγο να βράσει πριν βάλουμε το πλιγούρι το αλάτι και το πιπέρι ανακατεύουμε καλά κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε για 15′-20′ η μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

Tip: Η συνταγή αυτή σερβίρεται ιδανικά με στραγγιστό γιαούρτι.

ΥΛΙΚΑ:

5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερο)
1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά (κομμένα σε λωρίδες)
1 1/2 φλιτζάνι πλιγούρι
3 1/2 φλυτζάνι νέρο
Αλάτι, πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα