Κεφτεδάκια με soy sauce

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με τη φρυγανιά  το λιωμένο κρεμμύδι και ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το Chinese 5 spice.

2. Τα  ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

3. Σχηματίζουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε.

4. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το καλαμποκέλαιο με την σάλτσα καρύ, τη σόγια σος και 1 κ.σ. νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και περιχύνουμε τα κεφτεδάκια. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1/4 φλιτζ. φρυγανιά 
1 μικρό κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι) 
1 φέτα ψωμί του τοστ
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ Chinese 5 spice 
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα  1 κ.σ. καλαμποκέλαιο 
1 κ.σ. Red curry paste
3 κ.σ. σόγια σος 
1 κ.σ. νερό 
70 γρ. Σουσάμι (καβουρδισμένο)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα