1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κιμά με τη φρυγανιά το λιωμένο κρεμμύδι και ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το Chinese 5 spice.
2. Τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
3. Σχηματίζουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε.
4. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το καλαμποκέλαιο με την σάλτσα καρύ, τη σόγια σος και 1 κ.σ. νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και περιχύνουμε τα κεφτεδάκια. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1/4 φλιτζ. φρυγανιά
1 μικρό κρεμμύδι (λιωμένο στο μούλτι)
1 φέτα ψωμί του τοστ
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ Chinese 5 spice
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα Για τη σάλτσα 1 κ.σ. καλαμποκέλαιο
1 κ.σ. Red curry paste
3 κ.σ. σόγια σος
1 κ.σ. νερό
70 γρ. Σουσάμι (καβουρδισμένο)