Dip Μελιτζάνα καυτερή

Βάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα μεγάλο μπολ, της αλατίζουμε και της αφήνουμε για μισή ώρα σκεπασμένες.

Στη συνέχεια τις πλένουμε σε άφθονο νερό και της στραγγίζουμε καλά.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε της μελιτζάνες σε 3 δόσεις.

Αφού έχουμε τελειώσει με τις μελιτζάνες, προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ καθώς και την τριμμένη, τον πολτό, το αλάτι και το ξίδι.

Σιγοβράζουμε για περίπου 25-30 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

2-3 Μελιτζάνες (κομμένες σε κυβάκια)
Αλάτι
1/4 φλιτζ. Ελαιόλαδο
1 κουτί τομάτα κονκασέ
2-3 καυτερές πιπεριές
2 τομάτες στο τρίφτη
2 κς πολτό τομάτα
Αλάτι
1 κς. Ξίδι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα