Vibe Bar: Μία πρόταση που ανατρέπει το nightlife του Ιστορικού Κέντρου

Τη στιγμή που το nightlife μοιάζει να επαναλαμβάνεται βαρετά και οι «καινούριες» προτάσεις λείπουν αισθητά, ήρθε αυτό που χρειαζόταν για να επαναφέρει το Vibe στην πόλη, ανατρέποντας τα δεδομένα στο nightlife του Ιστορικού Κέντρου!

Έχοντας ξεχωρίσει τόσο για τον φρέσκο και μοδάτο ήχο του, όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία του (μετράει λίγους μήνες λειτουργίας), το VIBE BAR αποτελεί ήδη το νέο Hot Spot της πόλης, φέρνοντας μια δυνατή πνοή νεοϋορκέζικου bar στο κέντρο της Αθήνας, στην πολυσύχναστη Πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Ένα ιδανικό #place2be για ανθρώπους με αισθητική που ζουν στην εποχή τους.

Sexy ατμόσφαιρα, super μουσικές και μοναδικές προτάσεις cocktail.

Χωρισμένο σε δύο επίπεδα, το BAR και το SALONI, ισορροπεί ανάμεσα στη NeoVintage αισθητική και στη funky socializing διάθεση, με τον κλασσικό νεοϋορκέζικο αέρα και τις vintage αναφορές να διαμορφώνουν ένα θεατρικό σκηνικό που μοιάζει να ξεπηδά από τον φανταστικό κόσμο της ταινίας «Mulholland Drive» και τις μυστηριώδεις σκηνές του David Lynch.

#COCKTAILS - KINKY DREAMS, vibe bar

Η μουσική, η εικόνα, η τέχνη και τα performances μπερδεύονται για να στήσουν μία επιτυχημένη πρόταση good life σεναρίου με αμέτρητα Good Vibes, που σίγουρα είχαμε χρόνια να ζήσουμε στο κέντρο.

Δυνατές resident συνεργασίες, «ψαγμένες» μουσικές, προσεκτικά επιλεγμένα events και μετακλήσεις κορυφαίων guest από το εξωτερικό είναι το menu της πρότασης του Vibe ενώ στα ποτήρια ρέουν ευφάνταστα cocktails παρασύροντας μας σε μια παραμυθένια εμπειρία!

Οι συνταγές απόλαυσης στην cocktail list ικανοποιούν και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους αφού την κάρτα έχει επιμεληθεί ο Χάρης Τσαρούχας – γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλά bar 5* premium ξενοδοχείων της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Οι άνθρωποι του Vibe βλέπεις, είναι όπως ακριβώς και το ίδιο: Μοναδικοί, με αισθητική, sexy και stylish! Ζουν στην εποχή τους, θέλουν να περνούν καλά και αναζητούν την urban κουλτούρα της πόλης.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης (οδός Σκουζέ 3) και να το βρείτε στο www.thevibegroup.com και στη σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε ακόμα:

6+1 κανόνες για μία επιτυχημένη σχέση

Μελινικόν: Εδώ θα βρείτε τα πιο λαχταριστά pancakes της Αθήνας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα