Το παγωτό που ξετρέλανε τους καλεσμένους του InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Εδώ στο InStyle αγαπάμε ΠΟΛΥ τα παγωτά και τα Magic είναι τα αγαπημένα μας. Όπως φαίνεται και στο instagram των συνεργατών μας πηγαίνουμε συχνά στο Magic Pleasure Store και φτιάχνουμε τα πιο γευστικά και ιδιαίτερα παγωτά.

Και φυσικά όταν σκεφτήκαμε τι θα θέλουμε να κεράσουμε τους καλεσμένους μας στο InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015 για να τους δώσουμε χαρά και ευχαρίστηση, μία ήταν η επιλογή και άκουγε στο όνομα Magic. Οπότε πήγαμε ξανά στο Magic Pleasure Store δοκιμάσαμε ακόμα περισσότερα παγωτά και μαζί με τους Pleasure Makers φτιάξαμε τρεις μοναδικούς συνδυασμούς μόνο για τη μεγάλη βραδιά του InStyle και τους fashionistas που ήρθαν σε αυτή.

magic2

Τα ονόματα αυτών: Polka Dot Movement, Red Carpet Magic και Boho Nut Pleasure. Και από τις ουρές μπροστά από τους πάγκους που έστησαν οι Pleasure Makers του Magic Pleasure Store στο InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015 καταλάβαμε ότι όλοι βρήκαν εθιστικά τα παγωτά της βραδιάς και δοκιμάσαν ένα από αυτά. Και ένα δεύτερο. Και ένα τρίτο. Και μερικοί τολμηροί και ένα τέταρτο.

IMG_0443

Και τα παγωτά Magic ήταν τόσο μαγικά και λαχταριστά που έκαναν μέχρι και τις καλλίγραμμες αδερφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη να ξεχάσουν τη διατροφή τους και ως αυθεντικές Pleasure Seekers να αφεθούν στη μαγεία του παγωτού.

AH4A7087

Και αν όσο διαβάζετε αυτό το post και βλέπετε τις φωτογραφίες σας τρέχουν τα σάλια και θέλετε να δροσιστείτε με ένα παγωτό δεν έχετε παρά να πάτε μέχρι το Magic Pleasure Store στο Σύνταγμα και να φτιάξετε το δικό σας τέλειο Magic που ταιριάζει με την προσωπικότητα σας και τη γευστική σας παλέτα. Καλή απόλαυση.

DSC_7385

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα