Το νέο viral από την Coca -Cola: Πες το μ’ ένα τραγούδι

Η μουσική έχει δύναμη. Το ίδιο και η Coca-Cola. Γι’αυτό και η γνωστή εταιρία αναψυκτικών, αυτό το καλοκαίρι, φιλοξενεί στις συσκευασίες της στίχους από τα πιο δημοφιλή ξένα και ελληνικά τραγούδια και σας προσκαλεί να μοιραστείτε αυτό που νιώθετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τη συσκευασία με το στίχο από το τραγούδι που σας εκφράζει, να σκανάρετε το QR code και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο www.sayitwithasog.coke.com. Εκεί θα μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα του τραγουδιού που έχετε επιλέξει -αλλά και πολλών άλλων- και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας, μέσα από τους social media λογαριασμούς σας.

Θέλετε να του εκφράσετε αυτό που νιώθετε αλλά δεν έχετε το θάρρος; Χαρίστε του ένα κουτάκι Coca-Cola με τον στίχο «One in a million». Ετοιμάζεστε για βραδινή έξοδο με φίλους και θέλετε να τους πείτε ότι σίγουρα θα περάσετε τέλεια; Μοιραστείτε μαζί τους το «Tonight’s going to be a good night». Στίχοι από 45 ξένες και 6 ελληνικές επιτυχίες είναι εδώ για να τις μοιραστείτε, γιατί είναι καλύτερα όταν το λέτε με ένα τραγούδι.

Όλα τα τραγούδια προέρχονται από το roaster της κορυφαίας δισκογραφικής εταιρείας Universal Music και εκφράζουν συναισθήματα και θέματα όπως η χαρά, η φιλία, η αγάπη, η διασκέδαση. Στην καμπάνια «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola» στη χώρα μας, συμμετέχει η ελληνική δισκογραφική εταιρία MINOS-EMI UNIVERSAL, χαρίζοντας στις συσκευασίες της Coca-Cola 6 από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια της. «Να με ερωτευτείς», λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, γιατί έτσι «Γίνεται» πιο όμορφο. Άλλωστε, «πιο έρωτας πεθαίνεις», οπότε «μη φύγεις τώρα» και «πάρε με για να πάω όπου με πας», με μια παγωμένη Coca-Cola στο χέρι.

Η καμπάνια «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola» περιλαμβάνει έντυπη και digital επικοινωνία, ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και μια σειρά από δροσερά beach parties, που θα δώσουν σε όλους μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε το δικό μας, προσωποποιημένο κουτάκι ή μπουκάλι, με το στίχο που μας εκφράζει περισσότερο. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προϊοντικές καμπάνιες παγκοσμίως, και αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας «Μοιράσου μια Coca-Cola», που «έτρεξε» και στη χώρα μας πέρσι το καλοκαίρι, φιλοξενώντας δεκάδες ελληνικά ονόματα στις συσκευασίες του προϊόντος.

Απολαύστε το καλοκαίρι με ένα τραγούδι και μία παγωμένη και απολαυστική Coca-Cola.

*Οι συσκευασίες που θα φιλοξενήσουν τους στίχους των 51 τραγουδιών στην Ελλάδα είναι τα κουτάκια των 330 ml και τα μπουκάλια των 500ml.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Christiano Ronaldo σε ρόλο σχεδιαστή;

Flaming lips: Τα πιο καυτά καλοκαιρινά χρώματα για τα χείλη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα