Το δέρμα γύρω από τη μύτη μου κοκκινίζει, τι μπορώ να κάνω;

Οι κοκκινίλες γύρω από τη μύτη πολύ πιθανόν να οφείλονται σε κάποια δερματική πάθηση. Η πρώτη σας κίνηση λοιπόν πρέπει να είναι μια επίσκεψη στο δερματολόγο για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο κάποιου δερματικού προβλήματος όπως η ροδόχρους ακμή.

Αν έχετε ήδη επισκεφθεί το γιατρό σας και δε συμβαίνει κάτι με το δέρμα σας τότε είναι απλά ευαίσθητο και το πρόβλημα αντιμετωπίζεται αγοράζοντας ειδικά προϊόντα για επιδερμίδες με τάση για ερεθισμούς. Το δέρμα γύρω από τη μύτη τείνει να κοκκινίζει γιατί είναι η περιοχή στην οποία τα αγγεία σπάνε πιο εύκολα και ένας τρόπος για να περιορίσετε αυτό το κοκκίνισμα είναι να αποφεύγετε το καυτό νερό στο πρόσωπο, το έντονο τρίψιμο στην περιοχή και τα καυτερά φαγητά. Κάτι ακόμη με το οποίο πρέπει να είστε σχολαστικοί προκειμένου να απαλλαγείτε από τις κοκκινίλες είναι ο καθαρισμός του προσώπου σας. Τα υπολείμματα προϊόντων που παγιδεύονται στις πτυχές του δέρματος γύρω από τη μύτη μπορεί να ερεθίσουν την περιοχή και να δημιουργήσουν ως επί το πλείστον σπυράκια.

Τέλος, είναι λογικό το καλοκαίρι να κοκκινίζετε στο πρόσωπο, πόσο μάλλον γύρω από τη μύτη σας συνεπώς μια καλή λύση είναι να προμηθευτείτε την κρέμα ενάντια στις κοκκινίλες, Redness Solutions Daily Relief, Clinique €40,90 και να τη διατηρήσετε στο ψυγείο. Θα σας ανακουφίσει και θα βελτιώσει την επιδερμίδα σας άμεσα.

Δείτε ακόμα: 
Δείτε τη νέα καμπάνια του Οίκου Balmain
Opinion: Γιατί η Olivia Palermo ήταν η πιο ωραία νύφη των τελευταίων ετών
Ποιος δημιουργός σχεδίασε αξεσουάρ εμπνευσμένα από το κατοικίδιό του;
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα